Termeni si conditii

Dorinţa noastră este să vă oferim o experienţă reusita  si de  neuitat  din  punct  de  vedere  al cazării, al produselor din restaurant, precum şi a celorlalte servicii; tocmai in acest scop am stabilit citeva reguli de care vă rugăm să ţineţi cont inainte, în timpul şi după sejurul Dumneavoastră la pensiunea Serbanoiu.

Termenii şi condiţiile urmatoare se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea website-ului nostru, e-mail si telefon pentru efectuarea unei rezervări, confirmaţi că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate aici. Conţinutul acestor pagini şi serviciul de rezervări online  oferit  pe website  sunt  în  proprietatea  si  operate de catre Pensiunea Serbanoiu şi sunt furnizate doar pentru uzul Dumneavoastra personal.

Va oferim informatii  despre  pensiunea  noastra cu  serviciile  furnizate si o  platformă  online  prin intermediul careia se pot face rezervările. Transmitand cererea de rezervare prin  http://www.pensiuneserbanoiu.ro intraţi într-o relaţie contractuală cu noi,legala din punct de vedere  juridic, urmand  ca  noi  sa  interacţionăm  direct  cu Dumneavoastra  prin  adresarea unui  e-mail  de confirmare în numele pensiunii pentru serviciile solicitate.

Preturi cazare

Toate preţurile sunt afişate in lei incluzând TVA şi alte taxe,cu excepţia cazului când se menţionează altfel pe website-ul nostru sau în e-mailul de confirmare, celelalte perioade din an sau pachetele de programe speciale cu prețurile aferente vor fi menționate la data desfășurării lor.

Informatii suplimentare

  • Copilului cu vârsta pana la 3 ani ipoate fi cazat in camera cu parintii daca paturile permit
  • Nu se accepta animale de companie
  • Daca rezervarea nu este garantata printr-o plata in avans, iar sosirea nu se va efectua pana la ora 16.00, ne rezervam dreptul de a o anula.

Anulare rezervare

Efectuând o rezervare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu conditiile de anulare/neprezentare şi cu alti termeni suplimentari mentionati care se pot aplica rezervării sau pe durata sejurului Dumneavoastra, inclusiv pentru serviciile executate şi produsele oferite de pensiune.

In  weekend  rezervarile  se  fac  pentru  un  minim  de  2  nopti,  iar  daca  se  renunta  la  una  din  ele  se  vor achita ambele indiferent de motivul anularii. Pentru  a  anula  o  rezervare  fara  penalizare  se  va  comunicain  scris  cu  minim  5  zile  inainte  la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Recomandăm să citiţi cu atenţie conditiile de anulare / neprezentare, anterior efectuării rezervării.

Notificare pentru utilizatori

Accesând  formularul  de cerere  de rezervare  prin  care  vă  transmiteţi  datele personale  în  vederea efectuarii    unei cereri    de    disponibilitate, declaraţi  că  sunteţi  de  acord  cu  următoarele:

  • ca  datele  personale  solicitate  să  fie  colectate,  stocate  şi  prelucrate  de  către  Pensiunea Serbanoiu
  • ca datele personale să fie utilizate pe  o  perioadă determinată de minim 3 luni în vederea unor contactări ulterioare
  • să primiţi din partea Pensiunea Serbanoiu diverse oferte sau newsletter cu pachetele speciale
  • Ziua hoteliera incepe la ora 14:00 si se termina la ora 12:00 a zilei urmatoare, dar in functie de disponibilitate, cazarea se poate face si mai devreme

Conditii de rezervare

Disponibilitatea spatiilor  de  cazare  se  va  face completand  formularul  de cerere  de disponibilitate on-line, sau pe e-mail si telefonic la 0723000929

  • Comanda de rezervare va fi confirmata sau infirmata, in scris de catre pensiune, in maxim 24 de ore.
  • Suplimentarea serviciilor hoteliere comandate va constitui obiectul unei noi comenzi de rezervare
  • Plata a 30% in avans este necesara pentru a avea garantia efectuarii rezervarii
  • Camerele se inchiriaza pentru minim 2 nopti in week-end si pentru un sejur minim de 3 nopti de Craciun, Anul Nou, Paste, 1 Mai, Sf. Maria si alte sarbatori legale
  • Camerele  nu se inchiriaza in regim single in week-end

Conditii de modificare sau anulare a rezervării

Toate  modificarile,  decomandarile  si  anularile  se  vor  face  numai  in  scris,  mentionandu-se  data si numele  in clar a  persoanei  careia i s-a  facut  rezervarea.

  • Dacă rezervarea este anulată cu  7  zile  inainte  de inceperea sejurului,  nu  se  percepe  nici  o  taxa.
  • Daca  anularea  se  face  cu  mai  putin  de  7  zile sau  în  caz  de neprezentare, va fi încasata contravaloarea pentru 1 (una) noapte cazare.

Fumatul
Fumatul nu este permis in interiorul pensiunii, doar in spatiile special amenajate de pe terase.Nu este permis fumatul in camere.

Parcare
Parcarea este gratuită la pensiune, in limita locurilor disponibile.

Siguranta obiectelor personale
Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate sau pierdute in pensiune. Daca  sunt  gasite  in  camera  sau  spatiile  commune  vor  putea fi  trimise  prin  curier  cu  plata  la  adresa mentionata.

Animale de companie
Nu se admit animale de companie in cadrul pensiunii.

Clauze finale
Consideram  ca  orice persoana care  beneficiaza  de  serviciile  pensiunii  noastrea  luat  cunostinta  de termenii si conditiile mai sus mentionate si le-a acceptat tacit.

Modificări
Pensiunea Serbanoiu  poate  sa  actualizeze termenii  si  conditiile  sale  si poate sa revizuiasca  procedurile pentru imbunatatirea serviciilor oferite, in orice moment, fara notificare prealabila.

Facebook - Pensiunea Serbanoiu